TERVEHDYS KOULULAISET JA HUIPPUOPET!

Toivotamme teidät tervetulleeksi viettämään mukavaa ja mielenkiintoista päivää Espoo Mini
Maker Faireen 2017! Perjantai 13.10. klo 10-15 on suunniteltu koululaisia ajatellen. Järjestämme koululaispäivän nyt ensimmäistä kertaa osana yleisötapahtumaa.

Löydät kutsun & ilmoittautumisohjeet Espoo Mini Maker Faireen täältä.

Mini Maker Faire tarjoaa luokille sekä ilmoittautumista vaativia pajoja (robotiikkaa, musiikkia, koodausta, jne) ja non stop – ohjelmaa koko koululaistapahtuman ajan. Työpisteissä voit tutustua mm. 3D -mallintamiseen, 3D- printtaukseen, virtuaalilaseihin, laserleikkuriin, hacked-himmeleihin, taikahiekkaan tai voit toteuttaa itseäsi savea työstämällä. Tietoa värkkääjistä ja heidän työpisteistään julkaistaan pian. Ennakkoilmoittautumista vaativiin työpajoihin pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin vapaita pajoja on tarjolla.